Welkom bij Groei & Bloei

Uitgelicht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste groenliefhebbers die ons willen ondersteunen.

Waar zijn we naar op zoek?

Naar enthousiaste mensen die mee willen helpen om Groei & Bloei Hoogeveen/De Wolden naar een hoger niveau te tillen met leuke activiteiten.
De huidige werkzaamheden en activiteiten worden nu door het bestuur gedaan. Wij zoeken nu naar ondersteuning bij een van deze activiteiten.
Je kunt ons ondersteunen bij een van onze taken of je kunt een project dat je na aan het hart ligt en past bij Groei & Bloei  op je nemen. In beide gevallen word je begeleid en ondersteund door een van de bestuursleden. Meer info: Bestuur, ondersteuning

Voor een ondersteunende taak hoef je geen lid te zijn.

Lijkt het je wat, neem dan contact met één van ons op voor een verkennend gesprek. Meer info: Bestuur
Je kunt ook op onze ledenavonden contact zoeken met één van de bestuursleden. Wij zouden het fijn vinden! Uiteraard kan dat ook telefonisch of ook per mail: groei.bloei.hoogeveen(at)outlook.com

Het bestuur

Catja Strik, Marry van de Kamp, Marijke Kloosterman, Grietje Timmerman, Ypie Terpstra en Bea Gorter.

Wij blijven de Nieuwsflits iedere maand uitgeven. Hebben jullie leuke onderwerpen of weetjes mail  het dan naar Marry van de Kamp: rmvandekamp(at)outlook.com wij zijn zeer benieuwd.

Tuinlog

AFSCHEID…

AFSCHEID..

Er zijn geen agenda items gevonden