Hoogeveen/de Wolden

Welkom bij Groei & Bloei
Hoogeveen/de Wolden

Uitgelicht

Kettingfoto 2020

Fotogroep Groei & Bloei

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Hoogeveen, de Wolden.

Op dit moment liggen de activiteiten i.v.m. corona even stil. Wij houden jullie op de hoogte.

De afdeling Groei & Bloei Hoogeveen/ de Wolden is met haar nieuwe seizoen 2020/2021 van start gegaan.

Wij hebben een heel mooi programma voor jullie. Interessante lezingen en dit seizoen wel 4 wandelingen onder begeleiding van bevlogen natuurliefhebbers. De lezingen worden zoals altijd gehouden in het Herman Bavinckhuis, Stoekeplein 4 te Hoogeveen.
Voor de kerstdemonstratie hebben we een hele grote zaal gereserveerd. Dit alles om jullie een hele gezellige en veilige avond te kunnen geven. 
De bloemschiklessen in de Weideblik te Hoogeveen zijn ook aangepakt, gezien het grote aantal cursisten voor een bepaalde groep hebben we de grote zaal gereserveerd dit om de 1,5m te kunnen garanderen. Ook deze activiteiten kunnen veilig doorgaan.

Hoe gaan we te werk in deze periode.
In afwijking van voorgaande jaren, waarin je zo bij een lezing kon binnenwandelen vragen we nu om van tevoren door te geven of je komt. Dan weten wij hoeveel mensen er komen en kunnen wij een veilige omgeving creëren. Dat vraagt wat van u en van ons, plannen. Daarbij helpt het zojuist uitgegeven programma boekje 2020-2021 en ook is alle informatie terug te vinden op deze website. 
Wij informeren iedere maand iedereen nog een keer met de uitgave van de nieuwsflits, boordevol wetenswaardigheden en wat er de komende maand op het programma staat.

Kom naar de lezingen, wandel gezellig mee in onze mooie natuur. Vooral in deze periode, geef het niet op, geef ONS niet op maar geef je op.

 

Tuinlog

18 Oct

Anneke Duyvesteijn

Van die vijg blijf je af…... no. 976 2020

17 Oct

Angela's tuin

Herfst kleuren

Meer

Agenda

01 dec

Demonstratie kerststukken maken met Hans Zijlstra

Een avond voor de echte bloemschikliefhebber. 

14 jan

Eigen invulling

Een avond door en voor de leden.

Meer