Hoogeveen/de Wolden

Welkom bij Groei & Bloei
Hoogeveen/de Wolden

Uitgelicht

Alie Stoffers, Bollen in de border

Met juiste link naar webshop

Meer

Bloemschikken anno 2020

Zie ook bloemstukken september 2020

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Hoogeveen, de Wolden.

De afdeling Groei & Bloei Hoogeveen/ de Wolden is met haar nieuwe seizoen 2020/2021 van start gegaan.

Wij hebben een heel mooi programma voor jullie. Interessante lezingen en dit seizoen wel 4 wandelingen onder begeleiding van bevlogen natuurliefhebbers. De lezingen worden zoals altijd gehouden in het Herman Bavinckhuis, Stoekeplein 4 te Hoogeveen.
Voor de kerstdemonstratie hebben we een hele grote zaal gereserveerd. Dit alles om jullie een hele gezellige en veilige avond te kunnen geven. 
De bloemschiklessen in de Weideblik te Hoogeveen zijn ook aangepakt, gezien het grote aantal cursisten voor een bepaalde groep hebben we de grote zaal gereserveerd dit om de 1,5m te kunnen garanderen. Ook deze activiteiten kunnen veilig doorgaan.

Hoe gaan we te werk in deze periode.
In afwijking van voorgaande jaren, waarin je zo bij een lezing kon binnenwandelen vragen we nu om van tevoren door te geven of je komt. Dan weten wij hoeveel mensen er komen en kunnen wij een veilige omgeving creëren. Dat vraagt wat van u en van ons, plannen. Daarbij helpt het zojuist uitgegeven programma boekje 2020-2021 en ook is alle informatie terug te vinden op deze website. 
Wij informeren iedere maand iedereen nog een keer met de uitgave van de nieuwsflits, boordevol wetenswaardigheden en wat er de komende maand op het programma staat.

Kom naar de lezingen, wandel gezellig mee in onze mooie natuur. Vooral in deze periode, geef het niet op, geef ONS niet op maar geef je op.

 

Tuinlog

25 Sep

Antje's Tuin

Tuin kommer en kwel

24 Sep

Anneke Duyvesteijn

Dol op Dahlia

Meer

Agenda

07 okt

Alie Stoffers, Bollen in de border

Voorjaarsbollen in de border op de nieuwe manier

22 okt

Wandeling Kremboongbos met Hero Moorlag

Een wandeling voor de zintuigen.

Meer