Drive-thru bloemschikwedstrijd op zondag 1 november 2020

Beste bloemschikkers,

De Regio kampioenschappen bloemschikken van dit jaar zijn door de Corona overal afgelast. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk en ook jammer.
Alle officiële regiowedstrijden zijn nu verplaatst naar 2021. Dat duurt zeker nog een hele tijd.

Maar…

De ZNKB werkgroep wil jullie toch ook dit jaar nog uitdagen om je creativiteit te laten zien!  We nodigen jullie van harte uit om mee te doen met een alternatieve wedstrijd. Na de drive-thru restaurants, drive-thru Corona-test-straat is nu het tijd voor een
drive-thru bloemschikwedstrijd op zondag 1 november 2020

We zijn nog druk bezig met de verdere uitwerking van dit concept maar dit kun je verwachten;

Je maakt thuis je arrangement en brengt dit met de auto naar de wedstrijdlocatie. Bij aankomst plaats je je werkstuk op een tafel en krijg je even tijd om hetgeen tijdens de autorit verschoven is te herschikken. De jury gaat je werkstuk beoordelen op de bekende onderdelen: uitbeelding van het thema, technische uitvoering en totaal indruk. Jij krijgt een kopje koffie of thee maar ook de gelegenheid om met jury in gesprek te gaan over jouw arrangement. Na de beoordeling neem je je arrangement weer mee naar huis.

De werkgroep zorgt ervoor dat de wedstrijd volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM verloopt. De 1,5 m is bij deze drive-thru wedstrijd sowieso gewaarborgd.

Een belangrijk onderdeel van een bloemschikwedstrijd is elkaar inspireren. Ook dit aspect gaan we realiseren maar dan online door gebruik te maken van social media.

We verwachten voor de organisatie van deze dag een vergoeding te moeten vragen van €7,50 voor het huren van een ruimte en de koffie/thee.

Ga jij de uitdaging aan?
Stuur een mail naar znkbloemschikken@gmail.com. Je komt dan op de maillijst te staan zodat je als eerst op de hoogte bent van nieuwe informatie als waar wordt de wedstrijd gehouden, wanneer kun je je inschrijven, het wedstrijdreglement en niet te vergeten het thema. Over de laatste kunnen we al tipje van de sluier oplichten, Halloween is het hoofdthema.

Aan het einde van de dag laten we de jury via Social Media een korte samenvatting geven en worden de prijswinnaars bekend gemaakt.