Tuinen excursie afdeling Emmen

Wij, van de afdeling Emmen, hebben een excursie op zaterdag 14 augustus georganiseerd naar 3 prachtige tuinen en een kwekerij naar Salland. Er zijn nog een paar plaatsen vrij in de bus. Misschien zijn er van uw afdeling leden die nog graag mee willen. De kosten zijn €55,00 p.p. inclusief de entree van de tuinen, bus, lunch en koffie en thee. De opgave moet vóór 30 juli binnen zijn. Verdere informatie en de wijze van aanmelden over deze excursie zie: http://www.emmen.groei.nl/

5 daagse tuinreis, afdeling Meppel naar Denemarken

Ook leden van andere afdelingen kunnen zich voor deze reis opgeven. dat kan met onderstaand inschrijfformulier.

Datum: zaterdag 7 t/m woensdag 11 augustus
Prijs: € 609,- per persoon op basis van verblijf op een tweepersoonskamer
€ 744,- per persoon op basis van verblijf op een eenpersoonskamer
Indien u met meer dan 25 personen reist, ontvangt u per persoon een korting van € 50,- op de reissom. Wanneer er meer dan 30 personen reizen, stijgt de korting tot € 100,- per persoon.
Inbegrepen bij de reissom:
 Diensten van deskundige chauffeur;
 Reis per luxe Comfort Class touringcar met minibar, toilet en airconditioning;
 2 overnachtingen in overnachtingshotels Best Western Hotel Prisma en Holiday Inn Lübeck;
 2 overnachtingen in Comwell Koge Strand;
 4 maal ontbijt in de hotels van reisdag 2 t/m 5;
 4 maal diner in de hotels van reisdag 1 t/m 4;
 Reisbescheiden en kofferlabels. Niet inbegrepen bij de reissom:
 Tuinentreegelden t.w.v. circa € 65,- per persoon;
 Lunches en uitgaven van persoonlijke aard;
 Reis en/of annuleringsverzekering;
 Administratiekosten à € 10,- per boeking;
 Verplicht Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking (met een maximum van 9 personen);
 Verplichte bijdrage SGR à € 5,- per persoon.
Voornaam & achternaam ..................................................................     ......................................................................(conform paspoort)
Geboortedatum
Deelnemer 1 .....................
Deelnemer 2 ....................
Hotelkamer
x 2-persoonskamer(s) met aparte bedden
x 2-persoonskamer(s) met één tweepersoonsbed
x 1-persoonskamer (met toeslag)
Adres hoofdboeker: ____________________________________________________________________________ E-mailadres: _______________________________________________________________________________ Telefoonnummer: _______________________________________________________________________________ Verzekeringen:
□ Reisverzekering Combi B à € 9,25 p.p.
□ Reisverzekering Combi C à € 12,75 p.p.
□ Annuleringsverzekering tot € 650,- à € 45,- p.p.
□ Annuleringsverzekering tot € 750,- à € 50,- p.p.
Prijs reisverzekering is exclusief € 4,70 poliskosten per 9 reizigers. Vragen / opmerkingen: Datum:_________________ Handtekening: _________________

Na het ontvangen van dit volledig ingevulde boekingsformulier is uw boeking definitief en bindend. U ontvangt eerst een bevestiging/factuur. Wij vragen u vriendelijk om na ontvangst uw aanbetaling à 25% te voldoen. De betalingstermijnen, onze bankgegevens en de annuleringsvoorwaarden vindt u terug op uw bevestiging. Gelieve bij het doen van een betaling duidelijk uw reserveringsnummer te vermelden.
Indien u een corona voucher heeft, kan deze ingezet worden als de (gedeeltelijke) aanbetaling. Gelieve in dat geval het nummer van uw voucher bij de opmerkingen te vermelden.
Gelieve het formulier vóór vrijdag 11 juni 2021 op te sturen naar: Kupers Tuinreizen – Kelvinstraat 1, 6003 DH, Weert of per mail naar info(at)kuperstuinreizen.nl